• Geplaatst op 25-04-2019
  • Industrie

Paardekooper levert al jaren verzendverpakkingen aan Kixx Online, dé online fashion shop voor kids van 0 tot 16 jaar. Het bedrijf was toe aan een nieuwe look en wilde zichzelf meer op de voorgrond laten zien. ‘Laat zien we je bent’, daar draait het om bij Kixx. En over jezelf laten zien gesproken: daar hoort natuurlijk een opvallende verpakking bij. 

De nieuwe koers van Kixx resulteerde in een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Dit hebben wij nu ook doorgevoerd op de verzenddozen en verzendenveloppen. De verpakkingen hebben een gave print met oogjes erop. Ze staan voor de elk type kind – van bescheiden tot stoer – dat bij Kixx terecht kan voor een passende outfit. Zo’n mooie verzenddoos komt gegarandeerd binnen. En een leuk detail: na afloop kunnen de kids de verzenddoos hergebruiken als kijkdoos of masker. 

Elke bestelling is een cadeautje

Bij Kixx is elke bestelling een cadeautje. Bestellingen worden met de grootste zorg en een grote smile ingepakt. Met de nieuwe verzendverpakkingen versterken we het cadeau-effect, want dankzij de mooie vormgeving is de doos een cadeautje op zich. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.