• Geplaatst op 04-12-2019
  • Food & Services

Op zoek naar de ideale verzendverpakking? Bezoek de Paardekooper-stand tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 januari in de Jaarbeurs Utrecht. We vertellen je alles over de do’s voor een goede binnenkomer en presenteren diverse noviteiten op het gebied van duurzaam verpakken.

Zorg voor herkenning

Het is belangrijk dat je je merk laadt richting de consument. Tijdens de beurs presenteren we verschillende naambedrukte items, zoals tape, brievenbusdoosjes en boekverpakkingen. Maak onder andere kennis met onze speciale online drukservice, waarmee je in een paar simpele stappen je eigen verzendverpakking creëert. Verkrijgbaar in kleine oplages en binnen vijf werkdagen geleverd. Ideaal voor online startups, maar ook voor het communiceren van tijdelijke acties en inhakers.

Maak indruk

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een onderscheidend en innovatief verpakkingsdesign. Niet alleen met oog op een fraaie look, maar ook op maximaal gebruiksgemak voor de ontvanger, zoals slimme retourfuncties. In Paardekooper Packnowledgy komen verpakkingen, kennis en technologie samen. Vanuit die focus werken we met verschillende e-tailers en verzendbedrijven samen voor de ontwikkeling van nieuwe, slimme verzendverpakkingen. Tijdens de beurs presenteren we een aantal van onze pronkstukken ter inspiratie.

Doe goed!

Consumenten hebben steeds meer oog voor duurzaamheid en het milieu. Te veel verpakkingsmateriaal is voor veel mensen een bron van ergernis. Een doos, in een doos, in een doos, rondom dichtgeplakt met tape? Dat is géén goede binnenkomer. Hoe het wel moet? Dat laten we je zien tijdens de beurs. Zo hebben we in samenwerking met Omoda de ecobox ontwikkeld. De ecobox is herbruikbaar, retourneerbaar via de post, gemakkelijk in gebruik en good looking. Een perfect fit als we het hebben over verpakkingen van de toekomst. Daar wil je meer van weten, toch? Lees meer over de pilot die Omoda deed met de ecobox.

Check (it) out!

Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2020 en bezoek onze stand 183.