• Geplaatst op 07-08-2018
  • Food & Services

Een combitray voor zowel een lekkere snack als een heerlijk drankje. Met de Take-the-easy-(a)way heeft de gast altijd een hand vrij. Ideaal voor on the go en tijdens festivals en evenementen.

Het is een hele uitdaging: je OV-chipkaart aanbieden bij het poortje met in je linkerhand een beker koffie en in je rechterhand een heerlijke wafel met chocolade. Met de Take-the-easy-(a)way is dit probleem verleden tijd, want met deze handige combitray je hebt altijd een handje over. Ergernissen zijn verleden tijd en klanten zijn je gegarandeerd dankbaar. Zo beschouwd draagt de Take-the-easy-(a)way ook bij aan jouw imago, want comfort vormt eveneens een belangrijk onderdeel van de klantbeleving.

Salesgenerator

Indirect kan de Take-the-easy-(a)way leiden tot meer sales. De klant zal die lekkere appelflap of dat koffiebroodje waarschijnlijk eerder meenemen bij een koffie, nu hij zo’n gemakkelijke oplossing aangeboden krijgt. Voorzien van jouw eigen bedrukking ben je bovendien herkenbaar ‘onderweg’ voor meer naamsbekendheid. De verpakking is een belangrijke marketingtool. Zet je deze tool goed in, dan groeit jouw marktaandeel. Onze ervaren verpakkingsspecialisten helpen je graag bij het realiseren van een uniek en onderscheidend dessin.

Voor wie?

De Take-the-easy-(a)way is de ideale take away oplossing voor onder andere treinkiosken, snackbars, tankstations, foodtrucks. De verpakking bestaat uit één geheel en wordt gestapeld geleverd als conisch bakje. In elkaar zetten is easy! Je vouwt de bekerhouder over het bakje heen en je bent klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze geweldige take away verpakking.