• Geplaatst op 28-09-2015
  • Food & Services

Paardekooper is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van exclusieve verpakkingen. Dit specialisme krijgt vanaf nu een naam: WrappIDup. Met WrappIDup willen wij bedrijven inspireren (inspire) en ondersteunen bij het ontwikkelen (create) van nieuwe, onderscheidende verpakkingsoplossingen. Oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan je bedrijfsimago en naamsbekendheid (ID up).

Ideeënfabriek

Van elk idee, globaal of concreet, maken de verpakkingsexperts bij Paardekooper een nieuw verpakkingsproduct. Daarom wordt WrappIDup ook wel de ‘ideeënfabriek’ genoemd. WrappIDup biedt verschillende producten en diensten om het hele proces, van idee tot creatie, te ondersteunen. Van een inpakworkshop en trendsessie tot een persoonlijk moodboard en realistische Visuals. Ideeën worden werkelijkheid met WrappIDup.

De verpakking als marketingtool

Binnen WrappIDup staan verpakkingen centraal. Materiaalkennis, kennis van druk- en inpaktechnieken en een wereldwijd netwerk van leveranciers stellen ons in staat om voor elke verpakkingsvraag de juiste oplossing te bieden. Van een exclusieve schoenendoos tot bijzondere disposables, wij weten onze klanten telkens weer te verrassen.

Verpakkingen die u nergens anders ziet

Wij werken zowel in opdracht van klanten als op eigen initiatief. Wij onderzoeken, signaleren en reageren met unieke, eigen verpakkingslijnen. Daarom vind je bij ons verpakkingen die u nergens anders ziet. Voorbeelden hiervan zijn de Catchy® verpakkingen en het eigentijdse I’M a CONCEPT.

Mogen wij je verrassen? Leg je verpakkingsvraagstuk aan ons voor via www.wrappidup.nl.