• Geplaatst op 18-04-2017
  • Food & Services

Wij blijven groeien met WrappIDup! Groeien in die zin, dat wij onze kennis op het gebied van trendy en innovatieve verpakkingen blijven uitbreiden en dat wij steeds meer aanvragen krijgen. Zowel vanuit de markt als vanuit onze klanten. Groei je mee?

Nog meer verpakkingsinspiratie

Ook in 2017 gaan onze trendwatchers weer op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in verpakkingsland. Er staan weer verschillende trendtours op de planning. Zo brengen onze trendwatchers dit jaar een bezoek aan het Belgische Gent – de stad voor bier- en chocoladelovers – en onze eigen hoofdstad Amsterdam. Recent hebben wij een trendtour georganiseerd langs een aantal Nederlandse en Duitse foodhallen. Onze bevindingen delen wij graag, bijvoorbeeld als onderdeel van een inspiratiesessie. Daarnaast publiceren wij regelmatig inspirerende verpakkingsideeën in de vorm van Tips & Tricks, trendverslagen en (klant)cases.

Nog meer inpakgemak

Binnen WrappIDup onderscheiden wij diverse producten en diensten. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe (klantspecifieke) verpakkingen organiseren wij bijvoorbeeld ook inpakworkshops. Dit jaar zijn de inpakworkshops uitgebreid. Naast praktische inpaktechnieken en verrassende Tips & Tricks, presenteren wij tevens de trends op het gebied van kleuren en materialen. Speciaal voor online retailers besteden wij aandacht aan efficiënte en mooie e-commerce inpaktips. Ook nieuw zijn de branchespecifieke inpakworkshops, voor onder meer slijterijen, banketbakkerijen, bloemisten en de home & living markt.

Sales up

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een maatwerk inpakworkshop. Speciaal voor jouw medewerkers of bijvoorbeeld als onderdeel van een evenement. Zo stond onze WrappIDup inpakspecialist Jolanda Serraarens eind vorige maand op een speciale petrolbeurs. Centraal tijdens de workshop stonden de producten die een tankshop veel verkoopt, zoals chocolade, snoep, tijdschriften en cadeaukaarten. Er valt nog veel meer uit deze productcategorieën te halen. Een mooie verpakking helpt hierbij. Wij presenteerden onder andere een luxe giftbox, een tijdschriftcadeauset, een goodiebag en een snoep surprise. Naar aanleiding van de beurs hebben wij inmiddels een aantal klantspecifieke aanvragen mogen ontvangen.

Wil jij ook groeien via de verpakking? Kijk voor meer informatie en inspirerende verpakkingsideeën op www.wrappidup.nl.