• Geplaatst op 11-09-2018
  • Food & Services

Met het feestelijke najaar in aantocht breken er drukke tijden aan voor de winkeliers. Het is een tijd van aanpakken en heel veel inpakken. Met een WrappIDup Inpakworkshop ben jij gegarandeerd goed voorbereid op de drukke decembermaand.

Het is niet verwonderlijk dat je met inpakken weleens een steekje laat vallen, zeker wanneer de rijen voor de kassa zich ophopen. Maar voor de klant is niks zo vervelend als een slordig ingepakt cadeau. Dat doet jouw imago bovendien geen goed. De verpakking is het visitekaartje van je bedrijf, ook als het om cadeauverpakkingen gaat. We schrijven het vaker: mooi inpakken loont. Hoe meer aandacht er is besteed aan de cadeauverpakking, hoe hoger de waardering bij de ontvanger. Strikken, lintjes en kleine decoraties mogen dan ook niet ontbreken op de cadeauverpakking.

Inpakstress? HO HO HO!.

Niet met Paardekooper, want met onze WrappIDup inpakworkshops wordt snel een mooi inpakken een fluitje van een cent. Wie de kunst van het inpakken verstaat heeft bij klanten gegarandeerd een streepje voor. Daarnaast leren we je ook om zo min mogelijk materiaal te gebruiken, zodat je niks verspilt. Ook dat wordt door klanten gewaardeerd.

Inschrijven inpakworkshop

De workshopagenda staat online en je kunt je nu inschrijven voor een inpakworkshop bij jou in de buurt. Wees er snel bij, want vol = vol. Je kunt als bedrijf ook kiezen voor een inpakworkshop op maat. Voor eenduidigheid en uniformiteit binnen jouw bedrijf of formules kunnen we eventueel ook werken met jullie eigen verpakkingsmaterialen. Medewerkers beschikken na afloop over de juiste handvatten om elk product van een mooie, originele cadeauverpakking te voorzien, passend bij de uitstraling van jouw bedrijf. Met een WrappIDup Inpakworkshop wordt het geven én krijgen van cadeaus nóg leuker.