• Geplaatst op 04-10-2016
  • Food & Services

Laat je verrassen door de meest inspirerende verpakkingsideeën, tijdens Packaging Innovations 2016. Leveranciers, designers en innovatiepartners presenteren tijdens de beurs de meest innovatieve verpakkingsoplossingen. Natuurlijk mag onze ideeënfabriek ‘WrappIDup’ op dit hoogwaardige marketing- en designevent niet ontbreken.

Uniek totaalconcept

Wij zijn innovatiepartner, designer en leverancier ineen. Dit, in combinatie met onze vooruitstrevende kijk op verpakkingen, maakt WrappIDup uniek. Van elk idee maken wij een nieuw verpakkingsproduct. Wij bieden diverse producten en diensten om het proces, van ideeontwikkeling tot eindproduct, te ondersteunen. Wij helpen om het bestaande verpakkingsassortiment te optimaliseren of wij realiseren een compleet nieuwe verpakkingsoplossing. In elk geval geldt: Wij leveren oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan jouw bedrijfsimago en naamsbekendheid.

Bron van inspiratie

WrappIDup biedt bedrijven een bron van inspiratie. Van verrassende inpak tips & tricks en trendrapporten tot een 2- of 3D uitwerking van het verpakkingsidee. Er is zoveel mogelijk op het gebied van verpakkingen. Stap tijdens Packaging Innovations binnen in onze ideeënfabriek en ontdek het zelf. Je vindt ons op standnummer B106.

Packaging Innovations

Packaging Innovations vindt plaats op 23 en 24 november in Taets Art & Event Park in Amsterdam. Sinds dit jaar werkt organisator Easyfairs Events samen met The Dieline. The Dieline is het toonaangevende internationale inspiratieplatform voor verpakkingsexperts. Met de samenwerking willen de partijen naar eigen zeggen het niveau van de Packaging Innovation events naar een hoger level tillen. Dat betekent dit jaar nóg meer innovaties en verrassende ontwerpen. En met WrappIDup leveren ook wij hier een bijdrage aan.

Kijk op de website voor meer informatie over tickets en openingstijden.