• Geplaatst op 28-11-2017
  • Food & Services

Twee jaar geleden hadden wij als bedrijf een duidelijke ambitie: Onze webshop als de bol.com voor zakelijke gebruikers. We zijn hard op weg om dit te bereiken, want wist je dat je bij ons tegenwoordig ook terechtkunt voor bijvoorbeeld bedrijfskleding, relatiegeschenken en geldverwerkingsproducten?

Webpartners

Inmiddels werken wij samen met negen webpartners. Recent zijn wij de samenwerking aangegaan met Tricorp, marktleider in moderne werkkleding. In de uitgebreide collectie van Tricorp vind je praktisch alle bedrijfskleding die je je maar kunt bedenken en die items bestel je vanaf nu ook via onze webshop. Andere samenwerkingspartners zijn Safescan, Unicorn Displays, HenkelmanAVC, Giving Europe, Facility Trade Group, Velpa en De Heeren Willems.

Opmars bedrukte items

Naast ons aanbod groeien ook de mogelijkheden om bedrukte items via onze webshop te bestellen. Al eerder introduceerden wij de mogelijkheid om in kleine oplages bedrukte koffiebekers,brievenbusdozen,wijnkistenflesdozen en papieren draagtassen te bestellen. Binnenkort is het ook mogelijk om online bedrukte werkkleding te bestellen.

Met al deze ontwikkelingen bieden we onze klanten een breder en dieper assortiment en bieden we onze partners een strategische verkooptool.