Sale item

Bag, Kraftpapier, twisted-paper cord, 45x17x33cm, paper carrier bag, black


Product code
270181
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 36,95 € 26,95 /box, 100 pcs
€ 32,61 (incl. VAT)

In stock
160 items

Moderne papieren draagtas met stevige handgrepen van gedraaid papieren koord.

Ideale meeneemtas
Dit is de ideale tas voor het meegeven van lichte aankopen zoals kleding, tijdschriften, sjaals en geschenken.

Chic zwart
Deze vlotte meeneemtas is gemaakt van sterk kraft met een witte binnenzijde en een chique zwarte buitenkant (geribd). De bodemvouw en zijvouw geven deze papieren tas extra stevigheid en dankzij de blokbodem blijft hij mooi rechtop staan.

Twee formaten
De tassen worden gevouwen geleverd en zijn gemakkelijk te openen en te vullen. Ze zijn verkrijgbaar in twee handige formaten.



Appearance
Product code 270181
Brand Neutraal
EAN 08714215100074
Kleur Black
General
Model Twisted-paper cord
Version Paper carrier bag
Material Kraftpapier
Verpakking
Full pallet quantity 40
Weights and measures
Width (cm) 45
Height (cm) 33
Side fold (cm) 17
Weight (gr/m²) 110

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review