Bag, Wit kraft, twisted-paper cord, 18x8x22cm, paper carrier bag, pink


Product code
270150
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 9,95 /shrink, 50 pcs
€ 12,04 (incl. VAT)


Date expected
1/16/17 (week 3)
Quantity expected
648

Papieren draagtas voorzien van twee paar gedraaide koorden als handvat.


Appearance
Product code 270150
Brand Neutraal
EAN 08714215105543
Kleur Pink
General
Version Paper carrier bag
Model Twisted-paper cord
Material Wit kraft
Verpakking
Quantity per pallet 216
Weights and measures
Width (cm) 18
Height (cm) 22
Side fold (cm) 8
Weight (gr/m²) 90

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review