Bottle, Paper, 8x41cm, x10cm, sint & Piet,


Product code
269802
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 32,95 /box, 250 pcs
€ 39,87 (incl. VAT)

In stock
64 items

Een slimme Sint verpakt zijn wijnen en andere dranken in deze gezellige fleszak.

Vrolijke flesverpakking
Met zijn speciale sint-en-pietdessin is deze opvallende fleszak perfect voor het verpakken van een fles wijn, speciaalbier of andere lekkere drank. Het stevige witte papier is voorzien van vrolijke letters en plaatjes in zwart en rood. Dat wordt zonder twijfel een heerlijk avondje!

Mooi rechtop
De fleszakken worden plat geleverd en zijn eenvoudig te openen en te vullen. De zijvouw en blokbodem geven de zakken een mooie vorm en zorgen dat ze ook leeg netjes rechtop blijven staan.

Feestelijke sintdecoraties
Maak je sinterklaasverpakking extra feestelijk door deze te decoreren met een rood lint, onze leuke sintplakkers en roetpietjes van foam of een van de andere speciale sintdecoraties en sinterklaasetiketten.

Ook als cadeaupapier en fourniturenzakjes
Vul je assortiment sintverpakkingen aan met ons cadeaupapier en de serie fourniturenzakjes in hetzelfde vrolijke sint-en-pietdessin. Of het nu gaat om kleine of grote cadeautjes: zo heb je altijd de juiste sinterklaasverpakking in huis.Appearance
Product code 269802
Brand Neutraal
EAN 08714215078922
Design Sint & Piet
General
Material Paper
Model Blocked bottom
Version Bottle
Verpakking
Quantity per pallet 60
Weights and measures
Width (cm) 8
Height (cm) 41
Length (cm) 10

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review