Container, PET, 1000ml, 52.3mm, transparent


Presenteer je verse salades in deze fraaie, transparante saladebowls.

Aantrekkelijke presentatie
Deze mooie ronde saladeschaal is perfect voor een hygiënische en aantrekkelijke presentatie van een frisse salade. Dankzij het transparante materiaal is de kleurrijke inhoud goed zichtbaar voor je klant.

Bijpassende deksel
De handzame saladebowls zijn stevig, lichtgewicht en ideaal voor eenmalig gebruik. De bijpassende, hersluitbare deksel (los verkrijgbaar) maakt je salades gemakkelijk mee te nemen voor consumptie op een later moment.

Voor saladebars en delicatessezaken
De saladeschaal is een uitkomst voor aanbieders van fastfood, lunches en salades in de horeca en catering, zoals (bedrijfs)kantines, saladebars en delicatessenzaken.

Twee formaten
De saladebowl is verkrijgbaar in twee formaten. Voor elke schaal is een bijpassende deksel beschikbaar.
Appearance
Product code 444922
Brand Neutraal
EAN 8714215030357
Colour Transparent
Shape Round
Environment and quality
Quality hallmark Food safety
General
Material PET
Verpakking
Quantity per pallet 16
Weights and measures
Contents (ml) 1000
Diameter rim/edge (mm) 229
Diameter bottom (mm) 218
Height (mm) 52.3

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review

Recommended products

€ 40,60/box, 2000 pcs