Drinking cup, PP, 400cc, 202gr, Ø8,1cm, red


Product code
11-2613_08
Order quantity
48


3 models

€ 2,42 /Stuk Excl. VAT

Levertijd drie werkdagen
150 items

Deel dit product

Dubbelwandige kunststof drinkbeker (0,40 liter) met papieren inlay (deze inlay kan niet bedrukt worden).Appearance
Product code 11-2613_08
Brand Neutraal
Colour Red
General
Catalog page 350
Material PP
Country of origin China
Version Drinking cup
Verpakking
Quantity per pallet 576
Weights and measures
Weight (gr) 202
Contents (cc) 400
Diameter (cm) 8,1
Height (cm) 17,6

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review

Recommended products