op=op

Flag, red/White/Blue


Product code
830817
Order quantity
1

€ 69,00 € 44,50 /piece Excl. VAT

In stock
12 items

Deel dit product

Trek de aandacht van alle haringliefhebbers met deze vrolijke beachflag.

Echte blikvanger
Plaats deze kleurrijke beachflag in je viswinkel of naast je haringkar of viskraam en laat de wereld weten dat jij de lekkerste haring verkoopt! De mooie bedrukking in Hollandse stijl maakt van deze promotievlag een echte blikvanger.

Gemakkelijk monteren
De 2,5 meter hoge beachflag bestaat uit een losse doek van geweven glanspolyester en een zwarte aluminium mast met voetplaat. Je monteert de strandvlag in slechts drie minuten: schuif het vlagdoek over de koker en je beachflag is klaar voor gebruik. Dankzij de stabiele voetplaat is de vlag overal te plaatsen.

Voor binnengebruik
Deze lichtgewicht beachflag is bijzonder geschikt voor binnengebruik. Met weinig wind kun je de vlag echter ook prima buiten gebruiken. Leg eventueel een baksteen of zandzak op de voetplaat om deze te verzwaren. Met de handige meegeleverde tas is de vlag heel gemakkelijk te vervoeren.

Andere mogelijkheden
Liever een zwaardere vlag of een beachflag met je eigen logo? Ook dit kan! Neem voor de mogelijkheden contact op met een van onze medewerkers.

Compleet haringconcept
Het happen van haring is een eeuwenoude Nederlandse traditie waar wij trots op zijn. Ons vrolijke totaalconcept Haringhappen heeft een unieke, eigentijdse bedrukking met typisch Hollandse uitstraling die nét even anders is. Het haringconcept bestaat uit een lijn originele haringverpakkingen waarmee je je klant eenvoudig een complete visbeleving voorschotelt.

Van zakjes tot vlaggen
De verpakkingslijn bestaat uit diverse formaten viszakken en visvellen, een cateringdoos, praktische servetten, een handig draagtasje en diverse leuke decoratiematerialen zoals haringprikkers, een vrolijke vlaggenlijn en een kleurrijke beachflag. Vul je haringassortiment aan met leuke blauwe bakjes in visvorm en multifunctionele kartonnen en aluminium presentatieschaaltjes.Appearance
Product code 830817
Brand Neutraal
EAN 8714215026886
Theme Herring
Colour Red/White/Blue
Model
Including Mast en voet
Weights and measures
Length (cm) 176
Width (cm) 50

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review

Recommended products

€ 12,75/set