Gift bags, Paper, 7x13cm, light Pink


Product code
265351
Order quantity
1
Brand
LOVLY®

€ 6,95 /box, 150 pcs
€ 8,41 (incl. VAT)

In stock
441 items

Vlakke zakken met een standaard dessin. Dit artikel is ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Appearance
Product code 265351
Brand LOVLY®
EAN 08714215104584
Colour Light Pink
General
Version Gift bags
Material Paper
Weights and measures
Width (cm) 7
Length (cm) 13
Weight (gr/m²) 70

Brand LOVLY®

LOVLY® is dé trendsetter op het gebied van cadeauverpakkingen. Het merk biedt een eigentijdse lijn van trendy geschenkverpakkingen die verkrijgbaar zijn in verschillende wisselende stijlen.

Voor alle branches
Lovly is geïnspireerd op internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst. Deze brancheoverschrijdende aanpak vertaalt zich in unieke en aantrekkelijke verpakkingsdessins waarmee je jouw klanten volledig inpakt.

Pak alles in!
Met de Lovly-producten kun je werkelijk álles inpakken. Niet voor niets zeggen wij: “All you need is Lovly!”. Het assortiment bestaat onder andere uit cadeauzakjes, cadeaupapier, geschenkendoosjes, linten, etiketten en bijpassende draagtasjes.

Veelzijdig in stijlen
De Lovly-geschenkverpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse maten en in stijlen variërend van stoer, chic en ‘boho’ tot exotisch, vintage en gewaagd. Deze veelzijdigheid maakt Lovly geschikt voor de meest uiteenlopende branches zoals mode, home & living, slijterij, consumentenelektronica, doe-het-zelf, huishoudelijke artikelen, juweliers, drogisterij en parfumerie.

All you need is LOVLY®!


Reviews

No reviews yet.

Write a Review