Gift-wrapping paper, 30,0cm, 200m, 1255,


Product code
762553
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 29,00 /roll, average 200 m
€ 35,09 (incl. VAT)Vrolijker kun je je sinterklaascadeaus niet inpakken!

Vrolijke afbeeldingen
Dit kleurrijke cadeaupapier ‘dessin 1255’ is ideaal voor het verpakken van cadeautjes voor het leukste feest van het jaar. Het papier op rol staat vol vrolijke afbeeldingen van Sint en Piet, feestelijke cadeautjes en zelfs het paard van Sinterklaas. Muzieknootjes en leuke liedjesteksten maken het geschenkpapier compleet.

Compleet met sintdecoraties
Het tweezijdig gestreken inpakpapier heeft aan beide kanten een glad oppervlak en is aan één zijde bedrukt. Combineer het feestelijke cadeaupapier voor pakjesavond met een gekleurd lint of tule en maak je sinterklaaspakjes extra bijzonder met onze speciale sintdecoraties en sinterklaasetiketten.

Twee breedtes
Dit kleurrijke sinterklaaspapier is verkrijgbaar in twee breedtes.Appearance
Product code 762553
Brand Neutraal
EAN 08714215025384
Theme Santa-Claus
Pattern 1255
Weights and measures
Width (cm) 30,0
Length (m) 200.0

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review