gouden piet staand 55cm


Product code
886355
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 13,95 /piece
€ 16,88 (incl. VAT)Met zo’n kleurrijke staande gouden piet springt je etalage er echt uit!

Staande pietenpop
Zoek je iets opvallends om je etalage of winkel in 5-decembersfeer te brengen? Deze grote staande piet met lachend goudkleurig gezichtje, rode lippen, fleurige kleding en baret met gekleurde veer trekt ieders aandacht.

Prachtige details
De ‘gouden’ piet is gemaakt van textiel en afgewerkt met prachtige details, zoals mooie goudkleurige biezen en een goudkleurig riempje om zijn middel. Dankzij de stevige zwarte schoenen kun je de zachte pietenpop gemakkelijk overal in je winkel of etalage neerzetten.

Diverse varianten
De staande gouden pieten zijn verkrijgbaar in een hoogte van 45cm en 55cm. Je vindt in ons assortiment ook staande roetpieten, flexibele gouden pieten en roetpieten, en prachtige grote sinterklaaspoppen in diverse formaten.Appearance
Product code 886355
Brand Neutraal
EAN 08714215072081
Theme Santa-Claus
General
Material Textile
Weights and measures
Length (cm) 55

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review