grachtenpandjes 46x18.5cm zwart


Product code
479275
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 11,95 /piece
€ 14,46 (incl. VAT)Je etalage wordt nog gezelliger met deze sfeervolle houten grachtenpandjes!

Authentieke geveltjes
Iedereen weet het: rond 5 december rijdt de Sint met zijn paard Amerigo over de daken. Rondom de sinterklaastijd mogen deze feestelijke grachtenpandjes met authentieke Hollandse geveltjes daarom niet ontbreken aan de decoratie van je winkelschappen of etalage. En ook tijdens de kerstdagen misstaan de opvallende gevelhuisjes niet.

Veelzijdige decoratie
De houten huisjes zijn met zeven stuks aan elkaar bevestigd en dankzij de scharnieren op allerlei manieren neer te zetten. Gebruik je fantasie en kleedt de veelzijdige grachtenpandjes leuk aan met roetpietjes aan een klimtouw, gelukssintjes, juten minizakjes of andere sinterklaasdecoraties.

75 of 46 cm hoog
De grachtenpandjes zijn per stuk of ‘rij’ te koop. Ze zijn verkrijgbaar in naturel en zwart en met een hoogte van 75 centimeter (rij van drie huisjes) of 46 centimeter (rij van zeven huisjes).Appearance
Product code 479275
Brand Neutraal
EAN 08714215073071
Theme Santa-Claus
Kleur Natural
General
Material Wood
Weights and measures
Length (cm) 46
Width (cm) 18.5

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review