Kunststof (draai)balpen met geïntegreerde clip


Product code
11-4592_24
Order quantity
50
Brand
Neutraal

€ 0,29 /Stuk
€ 0,35 (incl. VAT)

In stock
150 items

Kunststof (draai)balpen in wit, blauwschrijvend, met geïntegreerde clip en gekleurde binnenzijde.Appearance
Product code 11-4592_24
Brand Neutraal
Kleur Purple
General
Catalog page 12
Country of origin China
Material ABS, Chrome
Model
Ink colour Blauw
Verpakking
Quantity per pallet 48000
Weights and measures
Diameter (cm) 1,1
Weight (gr) 3
Length (cm) 14

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review