LOVLY® Bag, Wit kraft, twisted-paper cord, 18x8x22cm, paper carrier bag, pink


Product code
270150
Order quantity
1
Brand
LOVLY®

€ 9,95 /shrink, 50 pcs
€ 12,04 (incl. VAT)

In stock
537 items

Papieren draagtas voorzien van twee paar gedraaide koorden als handvat.


Appearance
Product code 270150
Brand LOVLY®
EAN 08714215105543
Colour Pink
General
Version Paper carrier bag
Model Twisted-paper cord
Material Wit kraft
Verpakking
Quantity per pallet 216
Weights and measures
Width (cm) 18
Height (cm) 22
Side fold (cm) 8
Weight (gr/m²) 90

Brand LOVLY®

LOVLY® is dé trendsetter op het gebied van cadeauverpakkingen. Het merk biedt een eigentijdse lijn van trendy geschenkverpakkingen die verkrijgbaar zijn in verschillende wisselende stijlen.

Voor alle branches
Lovly is geïnspireerd op internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst. Deze brancheoverschrijdende aanpak vertaalt zich in unieke en aantrekkelijke verpakkingsdessins waarmee je jouw klanten volledig inpakt.

Pak alles in!
Met de Lovly-producten kun je werkelijk álles inpakken. Niet voor niets zeggen wij: “All you need is Lovly!”. Het assortiment bestaat onder andere uit cadeauzakjes, cadeaupapier, geschenkendoosjes, linten, etiketten en bijpassende draagtasjes.

Veelzijdig in stijlen
De Lovly-geschenkverpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse maten en in stijlen variërend van stoer, chic en ‘boho’ tot exotisch, vintage en gewaagd. Deze veelzijdigheid maakt Lovly geschikt voor de meest uiteenlopende branches zoals mode, home & living, slijterij, consumentenelektronica, doe-het-zelf, huishoudelijke artikelen, juweliers, drogisterij en parfumerie.

All you need is LOVLY®!


Reviews

No reviews yet.

Write a Review