Rib-seal bag, LDPE, 45x35cm, 50my, transparent


Product code
154136
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 157,05 /box, 500 pcs
€ 190,03 (incl. VAT)

In stock
11 items

Sluitgripzakken of gripzakken zijn probleemloos te hersluiten. Voorzien van een ophanggat zijn ze uitstekend geschikt als display verpakking. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, eventueel voorzien van praktisch schrijfvlak. Dit product is ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Appearance
Product code 154136
Brand Neutraal
EAN 08714215044620
Kleur Transparent
General
Material LDPE
Version Rib-seal bag
Weights and measures
Length (cm) 35.0
Width (cm) 45.0
Thickness (my) 50.0

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review