Ribbon, 15mm, 20m, white/Red


Product code
776947
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 8,95 € 6,95 /spool
€ 8,41 (incl. VAT)

In stock
58 items

Een creatieve Kerstman decoreert zijn cadeautjes met dit vrolijke kerstlint!

Fleurig kerstlint
Wil je je kerstcadeautjes extra feestelijk verpakken? Voor wie ze ook bestemd zijn, met dit fleurige kerstlint geeft je kerstverpakkingen heel gemakkelijk een sfeervolle uitstraling. Het witte lint heeft een mooie breedte, is gemaakt van stof en draagt een speciaal kerstdessin met sneeuwsterren en hartjes in rood en zilver.

Opvallende decoratie
Het fraaie kerstlint wordt geleverd op een stevige spoel waarmee je het eenvoudig kunt afrollen. Knip het lint op de juiste lengte en maak er een mooie strik mee. Zo heb je in een handomdraai een opvallende decoratie voor op je cadeaupapier, fleszakken, fourniturenzakjes en andere kerstverpakkingen.Appearance
Product code 776947
Brand Neutraal
EAN 04009236108364
Theme Christmas
Kleur White/Red
Design Oslo
General
Material Textile
Version Decoration
Weights and measures
Width (mm) 15
Length (m) 20

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review