Side fold bag, PP, 10x35cm, x4cm, 30my,


Product code
193235
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 39,95 /box, 1000 pcs
€ 48,34 (incl. VAT)

In stock
31 items

Stevige, transparante zakken voor het verpakken van bijvoorbeeld groenten, fruit of bakkersproducten. Door de zijvouw wordt de inhoudsmaat van de zak vergroot. Raadpleeg de handige productwijzer voor de eigenschappen en toepassingen van onze producten via de Klantenservice.Environment and quality
Product code 193235
Brand Neutraal
EAN 08714215066141
Quality hallmark Food safety
General
Version Side fold bag
Material PP
Model Uncoated
Verpakking
Quantity per pallet 50
Weights and measures
Height (cm) 35.0
Thickness (my) 30.0
Width (cm) 10.0
Length (cm) 4.0

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review