sint foam met plakker 5 cm


Product code
886248
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 14,95 /box, 100 pcs
€ 18,09 (incl. VAT)Verfraai je sinterklaasverpakkingen met deze feestelijke sintplakkers van foam.

Grappige sinterklaasgezichtjes
Ga je sinterklaascadeautjes inpakken? Met deze vrolijk gekleurde foamplakkers maak je je pakjes in een handomdraai extra aantrekkelijk voor zowel de gever als de ontvanger. De grappige sinterklaasgezichtjes dragen een rode mijter en hebben bewegende oogjes.

Gemakkelijk te plakken
De praktische plakkers van lichtgewicht foam zijn heel gemakkelijk te bevestigen op allerlei soorten ondergrond. Met hun hoogte van vijf centimeter vallen ze op elke verpakking goed op.

Pietenplakkers
Per doosje ontvang je maar liefst honderd sinterklaasplakkers van foam. Bekijk ook onze leuke roetpietjes. Een gezellige combinatie!Appearance
Product code 886248
Brand Neutraal
EAN 08711298546119
Theme Santa-Claus
Weights and measures
Length (cm) 5.0

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review