Snack bag, Greaseproof, 130x320x80mm, Pubchalk,


Product code
226340
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 19,95 /box, 5 kg
€ 24,14 (incl. VAT)

In stock
64 items

Deze hippe snackzak van Pubchalk spreekt iedereen aan.

In eigentijdse krijtlook
Verse smaak beleven is één, maar het oog wil ook wat. Geef je snacks, frites en broodjes daarom mee in deze trendy snackzak van Pubchalk. De speels ogende zakjes met eigentijdse bedrukking in krijtlook stimuleren de trek en zijn een lust voor het oog.

Aansprekende teksten
Pubchalk spreekt iedereen letterlijk aan met inspirerende, grappige en soms brutale teksten, zoals ‘People who love to eat, are always the best people’. De variatie in speelse kreten en opschriften is groot, ook binnen elk specifiek type verpakking. Zo kun je geweldig variëren en je klanten steeds weer verrassen.

Meer dan mooi
De Pubchalk-snackzakjes zijn behalve mooi ook praktisch. Gemaakt van ersatzpapier zijn ze bij uitstek geschikt om vethoudende etenswaren in te verpakken, zoals snacks, fingerfood en frites. Een bewezen concept in een modern jasje!

Pondzak
Deze snackzak is een pondzak en daarmee multi-inzetbaar. Een pondzak is de beste maat om frietjes en broodjes los in te verpakken, maar ook om als ompakzak te gebruiken voor losse snackbakjes, gevuld met bijvoorbeeld kroketten en frikandellen.

Online te delen
De teksten in de Pubchalk-serie zijn zó leuk dat de lezer snel geneigd zal zijn ze via sociale media met anderen te delen. Pubchalk draagt dus ook meteen een steentje bij aan de online zichtbaarheid van je foodtruck, snackbar of cafetaria en van foodservicebedrijven zoals bioscopen, partycateraars en lunchrooms.

Eindeloos mixen en matchen
Snacks, fingerfood, frites, broodjes en zelfs complete maaltijden… Pubchalk is geschikt voor alle soorten en maten (street)food. Dankzij de neutrale kleurstelling kun je Pubchalk bovendien eindeloos mixen en matchen met andere verpakkingen en disposables, bijvoorbeeld uit het I’M a SNACK-concept. Pubchalk is elke hippe foodformule op het lijf geschreven!
Appearance
Product code 226340
Brand Neutraal
EAN 08714215101170
Design Pubchalk
Environment and quality
Environmental hallmark FSC Mix
General
Version Snack bag
Model Met perforatie
Material Greaseproof
Verpakking
Quantity per pallet 68
Weights and measures
Contents (gr) 500
Weight (gr/m²) 45
Width (mm) 130
Side fold (mm) 80
Height (mm) 320

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review