Bouteille, drinkfles, Stainless steel, 500cc, argent


Code de produit
11-6535_32
Unité de commande
30

€ 6,25 /Stuk hors TVA

Levertijd drie werkdagen
150 article

Deel dit product

Roestvrijstalen dubbelwandige vacuüm drinkfles (500ml) met kunststof deksel en transparant rietje.Apparence
Code de produit 11-6535_32
marque Neutraal
Couleur Argent
Exécution
Variante Drinkfles
Général
Page du catalogue 346
Matériau Stainless steel
Pays d'origine China
Tailles
Poids (gr) 372
Contenance (cc) 500
Diamètre (cm) 7,1
Hauteur (cm) 27,5
Verpakking
Nombre par palette 600

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products