Cupbliss, Gobelet boisson chaude, Carton et plastique, 180ml, 7.5oz, 93mm, ton sur ton


Code de produit
450295
Unité de commande
1
marque
Cupbliss

€ 112,50 /doos @ 2500 stuks
€ 136,13 (incl. VAT)
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00

En stock
10 article

Laat je gasten ‘bewust’ genieten van hun warme drank in deze vrolijke motiverende Cupbliss-cup.

Kleurrijke drinkbeker
Serveer je warme dranken in deze opvallende en kleurrijke kartonnen drinkbekers met bijzondere opdruk. Met een standaardmaat van 180ml zijn de cups ideaal voor het schenken van een normale portie koffie, thee, chocolademelk, soep, glühwein of andere warme drank.

Breed inzetbaar
De speciale coating aan de binnenzijde houdt de drank lekker lang warm en goed op smaak. Deze onderscheidende sfeermaker is breed inzetbaar en ideaal voor bedrijven, instellingen, horeca en catering. En ook thuis en onderweg komt deze unieke drinkbeker prima tot zijn recht.

Positief en sociaal
Met zijn persoonlijke boodschap geeft deze drinkbeker je niet alleen een positieve boost, Cupbliss doneert ook nog eens de helft van zijn winst aan goede doelen. Met elk slokje dat je uit een Cupbliss-bekertje drinkt, maak je dus een verschil. Door bij te dragen aan bijvoorbeeld War Child, Terre des Hommes en Free a Girl helpt Cupbliss kinderen die opgroeien in mensonterende omstandigheden een betere toekomst tegemoet te gaan.

Kleuren en teksten
Standaard zijn de Cupbliss-cups verkrijgbaar in zes kleuren en met achttien verschillende teksten. Deze kleuren en teksten veranderen steeds, zodat het drinken uit een Cupbliss-beker nooit saai wordt. Wil je ook eens een eigen opdruk? Bij grote aantallen kun je je logo of afbeelding op de bekers laten drukken. Vraag onze medewerkers!

Maak het verschil
Door bewust te drinken uit Cupbliss-bekers help je ergens op de wereld een kansarm kind. Dat geeft een goed gevoel, toch?
Apparence
Code de produit 450295
marque Cupbliss
EAN 08710653012986
Kleur Ton sur ton
Environment et qualité
Label de qualité Sécurité alimentaire
Général
Matériau Carton et plastique
Variante Gobelet boisson chaude
Tailles
Contenance (oz) 7.5
Contenance (ml) 180
Hauteur (mm) 93
Verpakking
Nombre par palette 18

marque Cupbliss

Cupbliss wil graag het verschil maken en een positieve bijdrage leveren aan onze wereld. Daarom maakt deze leverancier vrolijk gekleurde koffiebekertjes met een steeds veranderende positieve boodschap. De motiverende cups voor warme dranken zijn ideaal voor gebruik door bedrijven, instellingen, sportverenigingen, horeca en catering.

Goede doelen
Het idee achter de bekertjes is om positiviteit met elkaar te delen, bijvoorbeeld op de werkvloer. Cupbliss geeft daarnaast de helft van zijn winst weg aan goede doelen en is daar transparant in. Zo doneerde het al aan War Child, Unicef en Terre des Hommes, het Alzheimercentrum en de stichting Free a Girl. Bij elk slokje dat je uit je Cupbliss-bekertje drinkt, maak je dus zelf ook een verschil!

Bedrukking op maat
Het is erg leuk om de Cupbliss-cups te laten bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Dit kan bij grotere afnames. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis