eikel op steker 3x1,6cm


Code de produit
711079
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 6,95 /krimp @ 50 st
€ 8,41 (incl. VAT)Geen herfst zonder eikeltjes!

Veelzijdige decoratie
Cadeautjes inpakken in de herfst? Geef je aankopen in een handomdraai de sfeervolle uitstraling die hoort bij dit bijzondere seizoen. Deze prachtige eikeltjes op een steker lijken net echt en zijn een ideale en veelzijdige decoratie die past bij al je herfstverpakkingen.

Rood met witte stippen
De prachtige glanzende eikeltjes met een hoedje zijn gemaakt van stevig kunststof en voorzien van een flexibele en buigzame steker. Dit maakt ze heel gemakkelijk te verwerken als decoratie op al je verpakkingen en in strikken en corsages. De eikels doen het ook uitstekend in kerststukjes.Apparence
Code de produit 711079
marque Neutraal
EAN 08714215085654
Kleur Brun
Général
Matériau PP
Tailles
Longueur (cm) 3
Largeur (cm) 1.6

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis