Film, feuille soufflée, PEBD, 30cm, 170m, 100my, transparent


Code de produit
103630
Unité de commande
1

€ 45,55 /rol hors TVA

En stock
18 article

Deel dit product

LDPE geblazen transparante buisfolie wordt geleverd op rollen. Alle rollen zijn geschikt voor verwerking op elk type impulssealer of soortgelijke sealapparatuur. Deze apparaten kunt u vinden op onze webshop onder de categorie 'Eten' > 'Folie en Papier' > 'Apparaten'.


Apparence
Code de produit 103630
marque Neutraal
EAN 8714215089980
Couleur Transparent
Général
Variante Feuille soufflée
Matériau PEBD
Tailles
Épaisseur (my) 100
Largeur (cm) 30
Longueur (m) 170
Verpakking
Nombre par palette 990

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products

€ 24,95/doos @ 1000 stuks