Fournitures, Papier, 10x15cm, argent


Code de produit
265347
Unité de commande
1
marque
LOVLY®

€ 8,95 /doos @ 150 stuks
€ 10,83 (incl. VAT)

En stock
354 article

Vlakke zakken met een standaard dessin. Dit artikel is ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Apparence
Code de produit 265347
marque LOVLY®
EAN 08714215104287
Couleur Argent
Général
Variante Fournitures
Matériau Papier
Tailles
Largeur (cm) 10
Longueur (cm) 15
Poids (gr/m²) 70

marque LOVLY®

LOVLY® is dé trendsetter op het gebied van cadeauverpakkingen. Het merk biedt een eigentijdse lijn van trendy geschenkverpakkingen die verkrijgbaar zijn in verschillende wisselende stijlen.

Voor alle branches
Lovly is geïnspireerd op internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst. Deze brancheoverschrijdende aanpak vertaalt zich in unieke en aantrekkelijke verpakkingsdessins waarmee je jouw klanten volledig inpakt.

Pak alles in!
Met de Lovly-producten kun je werkelijk álles inpakken. Niet voor niets zeggen wij: “All you need is Lovly!”. Het assortiment bestaat onder andere uit cadeauzakjes, cadeaupapier, geschenkendoosjes, linten, etiketten en bijpassende draagtasjes.

Veelzijdig in stijlen
De Lovly-geschenkverpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse maten en in stijlen variërend van stoer, chic en ‘boho’ tot exotisch, vintage en gewaagd. Deze veelzijdigheid maakt Lovly geschikt voor de meest uiteenlopende branches zoals mode, home & living, slijterij, consumentenelektronica, doe-het-zelf, huishoudelijke artikelen, juweliers, drogisterij en parfumerie.

All you need is LOVLY®!


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis