Gant, Nitrile, XL, orange


Code de produit
690678
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 16,80 /doos @ 90 stuks
€ 20,33 (incl. VAT)

En stock
10 article

Met deze ongepoederde grippers-handschoenen van nitril wordt werken met grip je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ongepoederd en stevig
Deze poedervrije oranje handschoenen van nitril staan bekend om hun enorme scheurweerstand en treksterkte, waardoor ze zeer moeilijk scheuren of stukgaan. Ze kunnen een goed alternatief zijn als je allergisch bent voor latex en/of als je overgevoelig bent voor poeder in handschoenen.

Uitstekende grip
Doordat de grippers aan weerszijden zijn voorzien van een diamantpatroon, bieden ze uitstekende grip bij zowel droge als natte omstandigheden. Een ideale handschoen voor precisiewerk, medische doeleinden (niet steriel), de voedingsindustrie en de schoonmaaksector.

Ideale bescherming
De kwaliteitshandschoenen zijn tweezijdig draagbaar en beschikken over een hoog draagcomfort en een zeer goede pasvorm. Ze passen bovendien zowel aan de linker- als aan de rechterhand. Zo zijn je handen, de producten en de omgeving optimaal beschermd.

Diverse maten en kleuren
De grippers-handschoenen van nitril zijn verkrijgbaar in twee lengtevarianten en in diverse maten en kleuren. Ze worden geleverd in een handige dispenserdoos.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.
Apparence
Code de produit 690678
marque Neutraal
EAN 05010699530813
Kleur Orange
Design Grippers
Environment et qualité
Label de qualité Sécurité alimentaire
Général
Matériau Nitrile
Tailles
Format XL

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis