Gobelet, ABS, 800cc, 140gr, Ø8cm, rouge


Code de produit
11-7551_08
Unité de commande
56

€ 3,14 /Stuk hors TVA

Levertijd drie werkdagen
150 article

Deel dit product

Sport drinkbeker (0,8 liter), van doorschijnend kunststof en roestvrijstaal, met schroefdop en draagring.Apparence
Code de produit 11-7551_08
marque Neutraal
Couleur Rouge
Exécution
Variante Gobelet
Général
Page du catalogue 344
Matériau ABS
Pays d'origine China
Tailles
Poids (gr) 140
Contenance (cc) 800
Diamètre (cm) 8
Hauteur (cm) 26
Verpakking
Nombre par palette 672

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis