Gobelet, Stainless steel, 350cc, 234gr, Ø8,4cm, noir


Code de produit
11-6534_01
Unité de commande
25
marque
Neutraal

€ 5,24 /Stuk
€ 6,34 (incl. VAT)

En stock
150 article

Dubbelwandige kunststof en lekdichte drinkbeker (350 ml) met aluminium binnenzijde en met draaideksel met propellorsluiting.Apparence
Code de produit 11-6534_01
marque Neutraal
Kleur Noir
Général
Page du catalogue 350
Matériau Stainless steel
Pays d'origine China
Variante Gobelet
Tailles
Poids (gr) 234
Contenance (cc) 350
Diamètre (cm) 8,4
Hauteur (cm) 15,4
Verpakking
Nombre par palette 600

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis