hanger houten kerstboom Ø5cm


Code de produit
711073
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 2,85 /krimp @ 24 st
€ 3,45 (incl. VAT)Breng je kerstverpakkingen, winkelschappen en etalage in kerstsfeer met deze mooie houten kerstboompjes.

Gemakkelijk ophangen
Op zoek naar originele decoraties voor de kerstdagen? Met deze fraaie witte sparren van hout kun je alle kanten op. De kerstbomen zijn voorzien van een gaatje waarmee je ze gemakkelijk aan lint of raffia rijgt, zodat je ze overal aan kunt vastknopen.

Originele kerstdecoratie
Hang houten kerstboompjes in je kerstboom, voor je etalageruit, aan je winkelschappen of waar je maar wilt. De stevige boompjes doen het ook uitstekend als originele cadeaudecoratie. Zo geef je je kerstverpakkingen in een handomdraai nét dat beetje meer!Apparence
Code de produit 711073
marque Neutraal
EAN 08714215085364
Thème Noël
Général
Matériau Bois
Variante Décoration
Tailles
Diamètre (cm) 5

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis