houten ton 40x18x31.5cm green washed


Code de produit
439015
Unité de commande
1

€ 12,30 /stuk hors TVA

En stock
195 article

Deel dit product

Deze mooie houten ton is al een cadeau op zich!

Originele flesverpakking
Voor wie graag op een bijzondere manier een fles wijn of andere lekkere drank cadeau geeft, is er deze originele flesverpakking in de vorm van een houten ton. De ‘green washed’ ton biedt ruimte aan meerdere flessen.

Diverse toepassingen
Deze flesverpakking leent zich uitstekend voor het verpakken van delicatessen en andere cadeaus. Ook gevuld met plantjes of bloemen doet de houten ton het goed. De ton past dus ideaal in het assortiment van slijterijen, delicatessenzaken, cadeaushops, tuincentra en bloemenwinkels. Eenmaal gebruikt kunnen klanten er nog jarenlang plezier van hebben, bijvoorbeeld als accessoire in de tuin.

Decoratieve presentatie
Tip: vul voor een decoratieve presentatie de houten ton eerst met een laagje sizzlepack, cellofaanwol of ander vulmateriaal en leg hier de wijnflessen of andere attenties mooi bovenop. Geef je flesverpakking extra attentiewaarde met een mooi etiket, label of lint. Inpakfolie maakt het cadeau helemaal compleet.

Per stuk te koop
Deze originele en aantrekkelijke cadeauverpakking is per stuk te koop. Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven.Apparence
Code de produit 439015
marque Neutraal
EAN 8714215030821
Forme Ronde
Général
Matériau Bois
Tailles
Diamètre du fond (cm) 31.5
Diamètre (cm) 40
Hauteur (cm) 18

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products