Kerstbal 30cm zilver/wit/rood


Code de produit
899037
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 19,95 /stuk
€ 24,14 (incl. VAT)Breng je bedrijf, kantoor of winkel in vrolijke kerstsferen met deze rood-zilver-witte kerstballen.

Kleurrijke kerstdecoratie
Ga deze kerst voor kleur! Met hun frisse uitstraling zijn deze glanzende ronde kerstballen een echte aanwinst voor de aankleding van je bedrijfsruimte, kantine, winkel of etalage.

Overal ophangen
De kunststof kerstballen zijn aan de bovenkant uitgerust met een praktisch hangertje. Rijg er een chic koord of feestelijk lint aan en hang ze in de kerstboom, aan de wand, voor je etalageruit, aan je winkelschappen of waar je maar wilt. Zo creëer je met gemak overal een warme kerstsfeer!

Drie formaten
De rood-zilver-witte kerstballen zijn per stuk te koop en verkrijgbaar in drie formaten die je mooi kunt combineren.Apparence
Code de produit 899037
marque Neutraal
EAN 08714215075372
Kleur Argent/Blanc
Thème Noël
Général
Matériau PS
Tailles
Diamètre (cm) 30

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis