Kunststof balpen met stylus.


Code de produit
11-5871_08
Unité de commande
50
marque
Neutraal

€ 0,39 /Stuk
€ 0,47 (incl. VAT)

En stock
150 article

Multifunctionele kunststof balpen met stylus, zwartschrijvend, een gekleurde rubberen tip, bijpassende gekleurde clip en een zilverkleurige tip en top.Apparence
Code de produit 11-5871_08
marque Neutraal
Couleur Rouge
Exécution
Couleur d'écriture Zwart
Général
Page du catalogue 45
Pays d'origine China
Matériau ABS
Tailles
Diamètre (cm) 1
Poids (gr) 8
Longueur (cm) 14
Verpakking
Nombre par palette 40000

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis