Papier cadeau, 30cm, 200m, 671,


Code de produit
346713
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 29,00 /rol ca.200m lang
€ 35,09 (incl. VAT)

En stock
18 article

Verpak je luxueuze cadeaus in dit stijlvolle cadeaupapier.

Elegant inpakken
Met zorg uitgekozen geschenken komen uitstekend tot hun recht in dit elegante cadeaupapier ‘dessin 671’ op rol. Het chique papier is voorzien van een ingetogen bloemendessin in mintgroen met wit en past perfect bij persoonlijke cadeaus zoals parfums, sieraden en klein lederwaren.

Luxueuze uitstraling
Het tweezijdig gestreken inpakpapier heeft aan beide kanten een mooi glad oppervlak en is aan één zijde bedrukt. Combineer het cadeaupapier met glanzend roze of mintgroen lint voor een bijzondere, luxueuze uitstraling.Apparence
Code de produit 346713
marque Neutraal
EAN 08714215061702
Dessin 671
Général
Matériau Papier
Tailles
Largeur (cm) 30
Longueur (m) 200

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis