Papier cadeau, 50cm, 250m, 1264,


Code de produit
762645
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 75,00 /rol ca.250m lang
€ 90,75 (incl. VAT)

En stock
37 article

Wie wil er niet weten wat er in dit vrolijke sinterklaaspapier verpakt zit?

Rode eyecatcher
Dit kleurrijke cadeaupapier ‘dessin 1264’ op rol is de eyecatcher van de avond! Met zijn opvallende rode kleur en gezellige afbeeldingen van Sint en Piet trekken je pakjes in dit geschenkpapier ieders aandacht.

Compleet met sintdecoraties
Het tweezijdig gestreken inpakpapier heeft aan beide kanten een glad oppervlak en is aan één zijde bedrukt. Combineer het feestelijke cadeaupapier voor pakjesavond met een gekleurd lint of tule en maak je sinterklaaspakjes extra bijzonder met onze speciale sintdecoraties en sinterklaasetiketten.

Twee breedtes
Dit opvallende sinterklaaspapier is verkrijgbaar in twee breedtes.Apparence
Code de produit 762645
marque Neutraal
EAN 08714215080123
Dessin 1264
Thème Saint-Nicolas
Général
Matériau Kraft lisse
Tailles
Largeur (cm) 50
Longueur (m) 250

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis