Qleaniq® Balai-brosse, hoekschrobber, vert


Code de produit
12-20155-5
Unité de commande
1


8 modèles

€ 21,18 /Stuk
€ 25,63 (incl. VAT)

En stock
150 article

Deel dit product

Zo efficiënt was het schoonschrobben van harde oppervlakken nog nooit!

Schoon tot in de hoeken
Met hun mediumharde vezels zijn deze grote, multifunctionele hoekschrobbers ideaal voor het effectief verwijderen van hardnekkig vuil van harde oppervlakken zoals vloeren, muren en boten. De robuuste hoog-laagschrobbers hebben een ovale vorm met lange vezels die aan de randen uitsteken, zodat je ook de moeilijk bereikbare hoeken en randen gemakkelijk kunt schoonschrobben.

Perfecte krachtpatser
De schrobborstels zijn bedoeld voor nat gebruik en mogen tot een temperatuur van 134 graden Celsius worden gereinigd in een vaatwasser of autoclaaf. Dankzij de perfecte stand van de vezels en de steel maakt deze krachtpatser je fabrieksvloeren, wanden, productieruimtes, houten tuinvlonders en teakhouten botendekken moeiteloos blinkend schoon.

Gecertificeerd voor de voedingsbranche
Deze stevige kunststof hoekschrobber voldoet aan de hoogste eisen voor de voedingsindustrie en is daardoor ideaal voor het hygiënisch schoonboenen van ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Doordat de vezels met roestvrije rvs-krammen in de schrobber zijn verankerd, kunnen ze niet in de voeding terechtkomen.

Niet voor autolak en spinraggen
De hoekschrobber is niet geschikt voor het reinigen van auto’s; de mediumharde vezels kunnen krassen op de lak veroorzaken. Kies voor het schoonmaken van auto’s en andere kwetsbare oppervlakken liever voor een zachte tankborstel met gespleten vezel. Ook voor het verwijderen van spinrag raden wij een tankborstel aan.

Kies een ergonomische steel
Gebruik deze stevige schrobbers bij voorkeur in combinatie met de supersterke aluminium steel met ergonomische handgreep. Of kies voor de lichtere, hygiënische, ergonomische steel die uit één stuk is gemaakt van kunststof. De stelen zijn gemakkelijk op de schrobber te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte
Schrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse kleuren
De hoekschrobbers of hoog-laagschrobbers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen
Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren
Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur
Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Apparence
Code de produit 12-20155-5
marque Qleaniq®
Couleur Vert
Général
Variante Hoekschrobber
Disponible en Moyen
Tailles
Hauteur (mm) 45
Largeur (mm) 110
Longueur (mm) 285

marque Qleaniq®

Proposant un concept global pour l'HoReCa, le commerce de détail, le secteur (non-)alimentaire, les bureaux et l'industrie, Qleaniq® est LA marque pour un aménagement hygiénique et chaleureux de vos locaux fonctionnels, postes de travail, toilettes et restaurants d'entreprise.

Un large assortiment
Qleaniq propose un large assortiment d'articles d'hygiène tels que papier essuie-mains, papier toilette, mouchoirs, papier essuie-tout, distributeurs, produits de nettoyage et consommables. Dans notre boutique en ligne, ces produits sont clairement répartis en groupes synthétiques. Vous y trouvez rapidement votre chemin.

Un aménagement chaleureux
Équipez vos toilettes, cuisines ou postes de travail avec les produits de Qleaniq, et vous serez assuré de leur aménagement chaleureux et d'un aspect particulièrement esthétique. Le concept et l'image de la série complète du produit invite en outre au respect de la propreté et de la sécurité.

Beau et bien pensé
Qleaniq® smart hygiene est synonyme de qualité (Q), de propreté (clean) et d'intelligence (IQ). Par des choix souvent très simples, vous pouvez déjà créer un bel environnement d’une manière intelligente ou « smart ». Ainsi, utiliser des rouleaux de toilette de 100 mètres au lieu de 25 permet de les remplacer moins souvent. Cela génère une économie de temps et une réduction des déchets, et assure une gestion plus efficace du stock.

Trois lignes de produit
Qleaniq fabrique trois lignes de produit distinctes : la ligne Luxury de qualité supérieure, la ligne économique Basic ainsi que les produits durables de 100%eco. Il y a donc toujours un assortiment qui vous convient !

Sécurité alimentaire
À l'intention toute particulière du secteur HoReCa, Qleaniq propose toute une série d'articles d'hygiène qui répondent aux normes les plus sévères en matière de sécurité alimentaire. Nos spécialistes vous conseilleront volontiers à composer votre assortiment.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis