Qleaniq® wormhuisborstel, moyen, 130x105mm, 90mm, noir


Code de produit
12-27133-6
Unité de commande
1


6 modèles

€ 15,37 /Stuk hors TVADeel dit product

Zo efficiënt was het hygiënisch en voedselveilig inwendig reinigen van buizen en pijpen nog nooit!

Hardnekkige vervuiling verwijderen


Met hun mediumharde vezels zijn deze veelzijdige buizen- of pijpenreinigers ideaal voor het effectief losschrobben van hardnekkige vervuiling aan de binnenzijde van buizen, leidingen, afvoeren, putten en sleuven. De buizenborstel wordt onder de naam wormhuisborstel ook veel gebruikt voor het inwendig reinigen van gehaktmolens en andere voedselverwerkende machines.

Geschikt voor de voedingsbranche


De stevige kunststof borstels voldoen aan alle eisen voor de voedingsindustrie. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor het hygiënisch schoonschrobben van materialen voor de verwerking van voedsel en voor gebruik in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt, zoals fabriekshallen, productieruimtes, restaurants en winkels in de vlees-, vis- en groentesector.

Vaatwasserbestendig


Doordat de rondom geplaatste vezels met roestvrije rvs-krammen in de reinigingsborstels zijn verankerd, kunnen ze niet in voeding terechtkomen. De ronde borstelkoppen kunnen zowel nat als droog worden gebruikt en zijn tot een temperatuur van 134 graden Celsius te reinigen in een vaatwasser of autoclaaf.

Met handgreep of steel


Gebruik de borstelkoppen, afhankelijk van het te reinigen voorwerp, met een losse handgreep of steel. Kies bij voorkeur een supersterke aluminium steel met ergonomische handgreep. Of gebruik de telescoopsteel die uitschuifbaar is tot een lengte van drie meter, waardoor je tot wel vijf meter hoogte kunt schoonmaken. De handgrepen en stelen zijn los verkrijgbaar en gemakkelijk op de reinigingsborstels te schroeven.

Zo bepaal je de juiste steellengte


Schoonschrobben kan belastend zijn voor de rug. Het is daarom belangrijk een steel te kiezen die past bij je lichaamslengte. Een steel die ongeveer tot je kin reikt geeft de minste fysieke belasting en is dus de beste keuze voor je gezondheid.


Diverse uitvoeringen


Deze buizenreinigers of wormhuisborstels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende diameters (de dikte van de borstelkop). Stem de diameter van de pijpenreiniger altijd goed af op de doorsnede van het te reinigen object, zodat je ook op moeilijke plaatsen snel en effectief kunt schoonschrobben. Voor de buitenzijde van ronde leidingen of buizen is een uitwendige buizenborstel verkrijgbaar.

Zorgeloos voldoen aan HACCP-eisen


Hygiënisch schoonmaken zonder zorgen? De producten in de Qleaniq-borstelwerkserie zijn verkrijgbaar in maximaal tien verschillende kleuren. Dankzij deze slimme kleurenmethode werk je systematisch en hygiënisch en voldoe je eenvoudig aan de HACCP-normen en andere eisen voor voedselveiligheid. Hou het niet bij enkele losse borstelproducten; kies voor het complete systeem van Qleaniq.

Hygiënisch werken via kleuren


Door iedere productgroep, zone of werkruimte in je fabriek of bedrijf zijn eigen kleur te geven, ziet iedereen onmiddellijk bij welke afdeling of productgroep de schoonmaakmaterialen horen. Dit schept duidelijkheid, vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid en voorkomt kruisbesmetting met bacteriën of allergenen. De betekenis van de kleuren binnen je bedrijf kun je zelf bepalen. Neem voor advies op maat gerust contact met ons op.

Gemaakt voor een lange levensduur


Zorg dat je professionele schoonmaakmaterialen van Qleaniq lang meegaan. Hang borstels en toebehoren voor een langere levensduur efficiënt op aan ons speciaal ontworpen slimme ophangsysteem. De materialen en ophangrails hebben dezelfde kleuren, wat stimuleert om ze op de juiste plek op te bergen. Alles is gemakkelijk terug te vinden en droogt snel en hygiënisch. De vezels worden niet platgedrukt en je borstelwerk gaat vijf tot tien keer langer mee dan gewone schoonmaakproducten.Apparence
Code de produit 12-27133-6
marque Qleaniq®
Couleur Noir
Exécution
Variante Wormhuisborstel
Disponible en Moyen
Tailles
Hauteur (mm) 23
Largeur (mm) 105
Diamètre (mm) 90
Longueur (mm) 130

marque Qleaniq®

Proposant un concept global pour l'HoReCa, le commerce de détail, le secteur (non-)alimentaire, les bureaux et l'industrie, Qleaniq® est LA marque pour un aménagement hygiénique et chaleureux de vos locaux fonctionnels, postes de travail, toilettes et restaurants d'entreprise.

Un large assortiment
Qleaniq propose un large assortiment d'articles d'hygiène tels que papier essuie-mains, papier toilette, mouchoirs, papier essuie-tout, distributeurs, produits de nettoyage et consommables. Dans notre boutique en ligne, ces produits sont clairement répartis en groupes synthétiques. Vous y trouvez rapidement votre chemin.

Un aménagement chaleureux
Équipez vos toilettes, cuisines ou postes de travail avec les produits de Qleaniq, et vous serez assuré de leur aménagement chaleureux et d'un aspect particulièrement esthétique. Le concept et l'image de la série complète du produit invite en outre au respect de la propreté et de la sécurité.

Beau et bien pensé
Qleaniq® smart hygiene est synonyme de qualité (Q), de propreté (clean) et d'intelligence (IQ). Par des choix souvent très simples, vous pouvez déjà créer un bel environnement d’une manière intelligente ou « smart ». Ainsi, utiliser des rouleaux de toilette de 100 mètres au lieu de 25 permet de les remplacer moins souvent. Cela génère une économie de temps et une réduction des déchets, et assure une gestion plus efficace du stock.

Trois lignes de produit
Qleaniq fabrique trois lignes de produit distinctes : la ligne Luxury de qualité supérieure, la ligne économique Basic ainsi que les produits durables de 100%eco. Il y a donc toujours un assortiment qui vous convient !

Sécurité alimentaire
À l'intention toute particulière du secteur HoReCa, Qleaniq propose toute une série d'articles d'hygiène qui répondent aux normes les plus sévères en matière de sécurité alimentaire. Nos spécialistes vous conseilleront volontiers à composer votre assortiment.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products