Sale item

Sac, Kraftpapier, cordon en papier torsadé, 35x14x29cm, papieren draagtas, noir


Code de produit
270180
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 27,95 € 19,95 /doos @ 100 stuks
€ 24,14 (incl. VAT)

En stock
199 article

Moderne papieren draagtas met stevige handgrepen van gedraaid papieren koord.

Ideale meeneemtas
Dit is de ideale tas voor het meegeven van lichte aankopen zoals kleding, tijdschriften, sjaals en geschenken.

Chic zwart
Deze vlotte meeneemtas is gemaakt van sterk kraft met een witte binnenzijde en een chique zwarte buitenkant (geribd). De bodemvouw en zijvouw geven deze papieren tas extra stevigheid en dankzij de blokbodem blijft hij mooi rechtop staan.

Twee formaten
De tassen worden gevouwen geleverd en zijn gemakkelijk te openen en te vullen. Ze zijn verkrijgbaar in twee handige formaten.Apparence
Code de produit 270180
marque Neutraal
EAN 08714215100043
Kleur Noir
Général
Exécution Cordon en papier torsadé
Variante Papieren draagtas
Matériau Kraftpapier
Tailles
Largeur (cm) 35
Hauteur (cm) 29
Pli latéral (cm) 14
Poids (gr/m²) 100
Verpakking
Nombre par palette 44

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis