Sac, PEBD, boucle, 54x51cm, bodemvouw 5cm, sac à emporter anse, transparent


Code de produit
288002
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 75,25 /doos @ 250 stuks
€ 91,05 (incl. VAT)

En stock
93 article

Een ruim assortiment kunststof lusdraagtassen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, standaarddessins of met uw persoonlijke opdruk. Lusdraagtassen hebben als voordeel dat de gehele inhoud van de tas kan worden benut.


Apparence
Code de produit 288002
marque Neutraal
EAN 08714215007885
Kleur Transparent
Général
Variante Sac à emporter anse
Matériau PEBD
Disponible en Boucle
Tailles
Enveloppe supérieure (cm) 6
Épaisseur (my) 75.0
Largeur (cm) 54.0
Pli inférieur (cm) 5
Hauteur (cm) 51.0
Verpakking
Nombre par palette 32

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis