Sac, Polyester, 36x56cm, sac à emporter, ton sur ton


Code de produit
281100
Unité de commande
1

€ 29,50 /doos @ 24 stuks hors TVA

En stock
42 article

Deel dit product

Met dit doosje vol vrolijke opvouwtasjes zit je klant nooit meer om een tasje verlegen.

Representatieve display
Wie kent het niet, klanten die ongeplande aankopen komen doen en jou om een draagtas vragen? Bied ze voor een klein bedrag of als service zo’n hip, opvouwbaar polyester tasje aan. De representatieve display vol tasjes zet je eenvoudig op je counter of bij de kassa.

Vier hippe kleuren
Deze aantrekkelijke, onbedrukte draagtasjes zijn gemaakt van zacht, glanzend polyester. Laat de klant zelf zijn favoriete kleur kiezen: groen, geel, fuchsia of oranje.

Piepklein opvouwen
De lichtgewicht tasjes zijn geschikt voor hergebruik en gemakkelijk op vouwen tot een piepklein pakketje dat zelfs in een jaszak of klein handtasje past. Handig om altijd bij je te hebben.Apparence
Code de produit 281100
marque Neutraal
EAN 8714215025841
Couleur Ton sur ton
Général
Matériau Polyester
Variante Sac à emporter
Tailles
Largeur (cm) 36
Hauteur (cm) 56

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products