Sac poubelle, Papier, 240l, 105x120cm, brun


Code de produit
249802
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 29,65 /pak @ 30 stuks
€ 35,88 (incl. VAT)

En stock
206 article

Papieren afvalzakken worden grotendeels gebruikt voor damesverband en of andere hulpmiddelen voor dames. Papieren afvalzakken zijn er ook voor de GFT container.


Apparence
Code de produit 249802
marque Neutraal
EAN 08714215090771
Kleur Brun
Général
Matériau Papier
Tailles
Longueur (cm) 120.0
Largeur (cm) 105.0
Contenance (l) 240
Verpakking
Nombre par palette 50

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis