Sac, Sac fond plat, PP, 70x220mm, delfts blauw


Code de produit
192357
Unité de commande
1

€ 22,40 /doos @ 100 stuks hors TVA

En stock
18 article

Deel dit product

Blokbodemzakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dankzij de speciale bodem en de stijfheid van het materiaal blijft de verpakking mooi rechtop staan, nadat deze gevuld is. Ideaal voor bijvoorbeeld noten en zoetwaren.Apparence
Code de produit 192357
marque Neutraal
EAN 8714215068015
Couleur Delfts blauw
Environment et qualité
Label de qualité Sécurité alimentaire
Général
Variante Sac fond plat
Matériau PP
Tailles
Largeur (mm) 70
Longueur (mm) 220.0

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products