Sachet boulangerie-pâtisserie, Papier, 10.4/8x58cm, série française,


Code de produit
251235
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 36,50 /pak @ 10 kg
€ 44,17 (incl. VAT)

En stock
88 article

Presenteer je stokbrood of baguette met Franse allure in deze aantrekkelijke stokbroodzak.

Stijlvol verpakken
Deze papieren stokbroodzak met echte Franse uitstraling is perfect voor het hygiënisch en stijlvol verpakken van een stokbrood of baguette van groot formaat. Het brood is goed beschermd en blijft heerlijk krokant.

Parijse afbeeldingen
De stevige, voedselveilige stokbroodzak is uitgevoerd in het Franse rood-wit-blauw en voorzien van de tekst “Groot stokbrood, op zijn Frans bereid”, aangevuld met afbeeldingen van de Parijse Eiffeltoren en de Arc de Triomphe.

Belegde baguette
De zakken worden praktisch plat geleverd en zijn gemakkelijk open te vouwen. Ook een belegde baguette neemt je klant heel gemakkelijk mee in deze langwerpige broodzak. Een ideale stokbroodverpakking voor iedere lunchroom, broodjeszaak of bakkerij.
Apparence
Code de produit 251235
marque Neutraal
EAN 08713675003987
Design Série française
Environment et qualité
Label de qualité Sécurité alimentaire
Général
Variante Sachet boulangerie-pâtisserie
Matériau Papier
Tailles
Pli latéral (cm) 8
Hauteur (cm) 58
Largeur (cm) 10.4
Verpakking
Nombre par palette 40

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis