Soldes

Sachet boulangerie-pâtisserie, Papier, 19x19cm, baguetto,


Code de produit
226010
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 109,15 € 76,50 /doos @ 500 stuks
€ 92,57 (incl. VAT)

En stock
32 article

Brood uit het vuistje? Dat gaat perfect met deze praktische ‘baguetto’.

Veelzijdig zakje
In dit slimme broodzakje in minformaat verpak je met gemak een belegde ‘baguetto’ voor directe consumptie. De driehoekige vorm is ideaal voor een schuin doorgesneden tosti, gegrilde panino of ander belegd broodje. En ook wraps en belegde pittabroodjes passen prima in dit veelzijdige broodzakje.

Slim design
Het op het oog eenvoudige papieren zakje heeft een aantal slimme handigheden. Zo kun je in het voorvakje heel praktisch een servetje kwijt. De achterflap biedt extra bescherming als je de baguetto neerlegt en kan zelfs over het broodje heen worden gevouwen als je klant nog niet direct gaat eten.

Bakkers en foodtrucks
Dit voedselveilige zakje is gemaakt van gestreept bruin papier met een witte binnenzijde. Een ideaal broodzakje voor bakkerijen, broodjeszaken, foodtrucks en cateringbedrijven.
Apparence
Code de produit 226010
marque Neutraal
EAN 08714215072777
Design Baguetto
Environment et qualité
Label de qualité Sécurité alimentaire
Général
Variante Sachet boulangerie-pâtisserie
Matériau Papier
Tailles
Largeur (cm) 19.0
Longueur (cm) 19.0
Verpakking
Nombre par palette 42

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis