Safescan® Compteuse de billets, type: 2650, gris


Code de produit
15-112-0507
Unité de commande
1

€ 475,00 /Stuk hors TVA



Deel dit product

Gesorteerde bankbiljetten tellen deed je nog nooit zo snel en efficiënt als met biljettelmachine Safescan® 2650.

Efficiënte biljettelmachine Safescan 2650


Deze betrouwbare biljettenteller geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid bankbiljetten. Plaats maximaal driehonderd biljetten van één soort in de invoerbak aan de achterkant. Het apparaat start automatisch en telt naar wens met een snelheid van 800, 1.200 of 1.500 biljetten per minuut.

Intuïtieve bediening


Het gebruiksvriendelijke apparaat heeft een eenvoudig, intuïtief bedieningspaneel met duidelijke knoppen en een grote en heldere lcd-display. Dit scherm toont je het aantal getelde biljetten en de geselecteerde instellingen voor tellen en detecteren. De Safescan 2650 is geschikt voor alle valuta’s.

Drievoudige valsgelddetectie


Tijdens het tellen controleert de geldteller automatisch op de echtheid van zowel de huidige eurobiljetten als de nieuwe Europa-serie bankbiljetten. Hij kijkt naar de uv-markeringen, magnetische inkt en de biljetafmeting (breedte). Bij een verdacht bankbiljet stopt het apparaat en klinkt een waarschuwingssignaal. Verwijder het biljet en druk op de startknop om verder te gaan met tellen.

Gelijke stapels maken


Laat de Safescan 2650 voor je tellen: met de handige batchfunctie geef je vooraf op hoeveel biljetten je steeds nodig hebt, bijvoorbeeld om gelijke stapels te kunnen maken. De biljettententeller pauzeert nu telkens als het gewenste aantal is bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je bankstorting voorbereiden.

Kassa-inhoud tellen


Snel en efficiënt de inhoud van je kassa tellen? Door gebruik te maken van de optelknop worden de biljetten uit diverse batches automatisch bij elkaar opgeteld.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 2650 biljettelmachine voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een beschermhoes, een adapter, een onderhoudskit en een duidelijke gebruikershandleiding.


Apparence
Code de produit 15-112-0507
marque Safescan®
Couleur Gris
Exécution
Type 2650
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products