Safescan® Compteuse de monnaie, type: 1550, gris


Code de produit
15-116-0261
Unité de commande
1

€ 599,00 /Stuk hors TVADeel dit product

Gesorteerde munten tellen deed je nog nooit zo snel en efficiënt als met deze professionele muntenteller Safescan® 1550.

Tot 2.300 munten per minuut met de Safescan 1550


Deze robuuste muntenteller voor intensief gebruik is ideaal voor bedrijven die regelmatig grote aantallen gesorteerde munten moeten tellen. Stort maximaal vijfduizend munten van één soort in de invoerbak en druk op de startknop. Het apparaat telt nu razendsnel tot wel 2.300 munten per minuut. De getelde munten vang je eenvoudig op in een van de bijgeleverde grote muntenzakken. Met de handige optelknop telt de telmachine de totalen van individuele batches bij elkaar op.

Voor alle valuta’s én andere munten


De Safescan 1550 is geschikt voor alle valuta’s en voor elk type munt. Door zelf de diameter en dikte van de munten in te stellen, kun je ook gemakkelijk fiches en consumptiemunten tellen. Een uitkomst voor evenementen en festivals! Munten met een afwijkend formaat worden tijdens het tellen uitgesorteerd en komen in een bakje aan de zijkant terecht.

Duidelijk scherm


Het gebruiksvriendelijke apparaat heeft een eenvoudig, intuïtief bedieningspaneel met duidelijke knoppen. De heldere lcd-display toont je duidelijk het aantal getelde munten.

Batches afpassen


Laat de Safescan 1550 batches voor je maken: geef met de batchfunctie vooraf op hoeveel munten je per batch nodig hebt en druk op de startknop. De muntenteller pauzeert nu telkens als hij het gewenste aantal heeft bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je muntenrollen en bankstortingen voorbereiden.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 1550 muntenteller voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Hij wordt geleverd met een EU- en een UK-netsnoer, twee grote muntenzakken, een reinigings- en onderhoudskit en een duidelijke gebruikershandleiding.


Apparence
Code de produit 15-116-0261
marque Safescan®
Couleur Gris
Exécution
Type 1550
Général
Délai de garantie 3 jaar

marque Safescan®

Safescan propose aux professionnels un large assortiment de systèmes de pointage, détecteurs de faux billets, compteuses de billets, compteuses de pièces, balances-compteuses, tiroirs-caisses et coffres-forts.

Présence mondiale
Créée en 2004, présente dans le monde entier, la société Safescan fournit un équipement intelligent et sûr pour la manipulation d'argent liquide. Safescan propose également des systèmes de pointage sophistiqués pour une gestion optimale du personnel.

Sécurité et précision
Pour les clients de Safescan, sécurité, précision, simplicité d'utilisation et efficacité sont essentielles. Les détecteurs de faux billets les protègent de la fraude, et les compteuses et solutions point de vente assurent une manipulation et un traitement efficaces de l'argent liquide. Les systèmes de pointage Safescan quant à eux, se distinguent par leurs interfaces intuitives.

Prix internationaux
Les produits innovants de Safescan ont remporté plusieurs prix internationaux et la société poursuit son développement en s'appuyant sur les toutes dernières technologies et évolutions en matière de conception.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products